Compania de Detectivi NEI este una dintre primele firme de profil codul CAEN 8030 - ACTIVITATI DE INVESTIGATIE

Constituită și înregistrată in Romania la data de 14.06.2007


Numarul de inregistrare in registrul comertului J40/11528/2007


Codul Unic Inregistrare RO 21931389.

Contact:
+4 0768 857 454
+4 0725 558 626
+4 0722 451 151

Filajul/Contrafilajul este unica forma de activitate informativ-operativa dinamica si concreta, atat de documentare a activitatii intr-o perioada determinata a unei persoane suspectate in a fi implicate in activitati de interes operativ, potential periculoase pentru beneficiar, cat si prevenirea culegerii si exploatarii datelor confidentiale cu caracter personal sau economic de catre agentii economici competitori ai unei corporatii.

O munca laborioasa de investigatie, cercetare si supraveghere operativa. Una dintre sarcinile operative initiale este cunoasterea si stabilirea mediului in care obiectivul isi desfasoara activitatea, autoturismele folosite, stabilirea cercului de relatii, a mediului de afaceri, a relatiilor cu asociatii, mediilor frecventate in timpul si in afara orelor de program, stabilirea cu exactitate a unor eventualele legaturi si vizitatori, locatii de petrecere a timpului liber, eventuale interactiuni cu personae ce sunt cunoscute ca facand parte din lumea interlopa, etc.

In general filajul ofera clientilor cele mai relevante evidente cu valoare probatorie referitor la subiectul investigatiei. In urma operatiunilor de filaj, detectivii pot obtine si pune la dispozitia clientilor lor o serie de probe materiale constand in fotografii si filmari. Probele astfel obtinute sunt sintetizate in rapoarte informative ample si la nevoie pot fi sustinute in instanta, chiar de detectivii care le-au obtinut.

 

Calitatea unui filaj depinde pe de o parte de profesionalismul si numarul echipelor de filaj implicate, iar pe de cealalta parte de tehnica folosita in campul de operatiuni. Numarul de detectivi particulari care sunt necesari efectuarii unui filaj profesionist, variaza de la caz la caz, un minimum de doi detectivi fiind necesar in cazul in care subiectul se deplaseaza cu o masina, numarul acestora putand creste pana la zece in cazul unor actiuni operative mai ample.

Filajul este o actiune de urmarire a unei persoane in secret, la cererea altei persoane care doreste sa afle detalii despre conduita acesteia.
Aceasta etapa din cadrul investigatiei este foarte importanta, deoarece spionajul este o parte sensibila, intrucat detectivul intra in contact direct cu persoana urmarita. Astfel un filaj facut dupa toate regulile profesionale, fara a iesi cumva in evidenta, si fara a fi deconspirat, poate aduce informatiile dorite. In cazul in care filajul unui detectiv este desconspirat, acest lucru va pune in pericol intregul proces de investigare.

Cu cat detectivul are mai multa experienta cu atat actiunea de filaj va avea mai mult succes si va aduce infortmatiile dorite.
Filajul reprezinta o componenta de baza a activitatii unui detectiv, fiind cea mai costisitoare actiune, necesitaand un timp indelungat de supreveghere operativa. In munca de filaj pe langa urmarirea propriu-zisa a unei persoane se poate actiona si pentru supravegherea electronica a oviectivului, ceea ce de asemenea poate aduce rezultate remarcabile. In cadrul unui filaj detectivul particular trebuie sa fie cat se poate de discret, si nu trebuie sa atraga atentia in nici un fel, pentru a nu fi descoperit. Bineinteles un detectiv trebuie sa aibe si fler pentru ca rezultatele filajului sa fie cele dorite.

Certificari

Certificarile companiei de detectvi NEI.